Opblaasbare Tent Op Uw Bedrijfsfeest

Gepubliceerd apr. 10, 22
6 min read

Kant-en-klare Tenten - tendverhuur.nl

Tent Huren? Doe Je Via Tenten Verhuur  Feest Tentenverhuur Voor De Beste Huurtenten - TenD tent verhuur

Wij verhuren alle soorten en maten feesttenten in Twente, Overijssel en de rest van Nederland Wanneer u een bruiloft, tuinfeest, landelijke fair, concours of bedrijfsfeest wilt organiseren, gaat u al gauw op zoek naar één of meerdere tenten om uw event aan te kleden. Wij leveren vrijwel alle soorten en maten tenten voor ieder evenement.

Pagodetent - tendverhuur.nlPrijslijst - Deze Tent Huren

Door jarenlange ervaring en eigen productie van de constructies en zeilen, zijn wij in staat u passende maatwerkoplossingen te bieden (stretchtent huren prijs - TenD tent verhuur). Naast de tentenverhuur kunnen wij ook in alle toebehoren adviseren. Denk hierbij aan verwarming, vloerbedekking en sanitaire voorzieningen. Ook de volledige inrichting van de tenten kan via onze partners geregeld worden.

Om u goed van dienst te kunnen zijn komen we desgewenst langs om alle mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij u een passende offerte bieden die in al uw wensen voorziet. Door duidelijk en transparant te communiceren komt u nooit voor verrassingen te staan (opslag tent - tendverhuur.nl). Hiervoor kunt u ons bellen op 0541-625572 of vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan.

Grote Feesttent Huren 100 Personen - TenD tent verhuur

Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is nu een professioneel bedrijf gericht op kwaliteit en service in de tentenverhuur branche. Bij ons vindt u tenten in alle soorten en maten en je ziet ons op elk toonaangevend evenement in Twente en Overijsel. Van Winterijsbaan en kerstmarkt, tot bruiloft en tuinfeest - feesttent verhuur .

Daar werden de constructies en zeilen voor onze tenten bedacht en vervaardigd. Na enkele jaren van groei werd al snel duidelijk dat verdere uitbreiding van de opslag nodig was om het bedrijf te laten groeien (tent huren). In 2006 is daarom grond aangekocht in Ootmarsum, waar vervolgens een opslaghal van 600M2 gebouwd is.

Hier is voldoende ruimte om zelfs de grootste dakzeilen zelf te produceren. In rustiger tijden is er ook de mogelijkheid om voor klanten verandazeilen, aanhanger zeilen en allerlei andere zeil producten op maat te maken. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Na een aantal jaren pendelen tussen beide vestigingen is besloten de hoofdvestiging van het bedrijf te verplaatsen van Rossum naar Ootmarsum.

Tent Huren - tendverhuur.nl

Door de centrale ligging in Twente zijn wij in staat om al onze klanten in Oost Nederland en natuurlijk daarbuiten snel te kunnen bedienen. In December 2017 bestond de mogelijkheid om het bedrijf verder uit te breiden in Ootmarsum. Hiermee is de benodigde extra ruimte gecreëerd om weer jaren vooruit te kunnen.

Sinds Januari 2020 vinden al onze activiteiten plaats vanuit onze vestiging in Ootmarsum. Naast de uitbreidingen van ons assortiment tenten is er ook een enorme ontwikkeling geweest op het gebied van vergunningen en veiligheidseisen. Was het vroeger normaal om naar eigen inzicht een tent te verankeren aan de vloer of ondergrond.

Wij hebben hier een aantal jaren geleden snel op ingespeeld door onze tenten, vloeren en podia te laten keuren door een constructiebureau. Dit heeft er voor gezorgd dat u met ons als leverancier een volledig gecertificeerde partner krijgt, waarbij al onze tenten, vloeren en podia voorzien zijn van een specifiek tentboek met constructieberekening volgens de constructieve toetsingscriteria Tenten evenementenvergunning.

Huurtent Nederland - TenD tent verhuur

Ons team Wij werken met een gevarieerde groep medewerkers tussen de 17 en 62 jaar - pagodetent huren . Zij beschikken over ruime ervaring, kennis en zijn voorzien van de benodigde certificaten en rijbewijzen. Al ons personeel heeft haar achtergrond in Twente, wat bijdraagt aan een informele sfeer binnen ons bedrijf. Hierdoor blijven zij gemotiveerd en zijn het echte aanpakkers.

Vergunningaanvraag Onder bepaalde voorwaarden zult u misschien een vergunning voor uw evenement moeten aanvragen bij de gemeente of overheids instantie. Wij kunnen u van advies voorzien om de aanvraag juist in te dienen. Bij het bevestigen van een opdracht sturen we u de benodigde constructieberekeningen toe. Daarnaast beschikken we over een speciaal teken programma waar de layout, nooduitgangen en inrichting van de tent nauwkeurig en op schaal uitgewerkt kunnen worden.

Vraag ons naar de voorwaarden en laat uw kosteloos voorlichten betreffende uw feest of evenement.

Hier Vind Je Informatie Over Tenten - tendverhuur.nl

Een werktent is een goede oplossing bij ruimtegebrek of als je werknemers een beschermde omgeving wilt bieden tegen bijvoorbeeld regen en wind. Heb je een tent nodig? Dan kun je bij Peters Tenten altijd terecht voor het huren van een geschikte tent. Een extra werkruimte bouwen kost een hoop tijd en geld, daarnaast moet er juridisch veel geregeld worden voor een extra werkplaats.

Prijslijst - Deze Tent Huren - tendverhuur.nlFeesttent Verhuur

Peterstenten biedt altijd de juiste oplossing In het assortiment van Peterstenten vind je gegarandeerd de juiste tent. Onze tenten voldoen aan alles wat nodig is voor een tijdelijke uitbreiding van de werkplaats. Wil je een geschikt oplossing creëren zonder al te veel gedoe? Dan zijn onze werktenten de perfecte oplossing! Kijk bijvoorbeeld eens bij de tentoverkappingen voor meer informatie.

is een van de weinige verhuurbedrijven die gedurende het hele process in alle segmenten met haar klanten meedenkt. Ervaren en toegewijd Door onze ruime ervaring kunnen wij je ook voorzien van persoonlijk advies als het gaat om de huur van werktenten. Wij denken graag met je mee wat een geschikte tijdelijke tent kan zijn.

Informatieve Links Over Tenten - TenD tent verhuur

Een reden bijvoorbeeld voor het realiseren van een werktent kan zijn ruimtetekort door de groei van het bedrijf. Of je opereert in de bouw en bent op zoek naar een werktent om ook onder winterse omstandigheden verder te kunnen werken. Als we door ons assortiment heen kijken, zien we dat er voor iedereen wel een mogelijke oplossing te realiseren is (stretchtent huren prijs).

Evenementen Tent Huren - tendverhuur.nlTenten Huren Voor Elk Soort Evenement - TenD tent verhuur

Wanneer je tijdelijk ruimtetekort hebt, dan heb je toch een extra plek / overkapping nodig om deze spullen in op te slaan. Een tent kan hierbij uitkomst brengen. De voordelen concreet benoemd Wat zijn de concreet de voordelen van dit soort tenten? Waarom huur je deze? Daar gaan we graag verder op in (feesttent verhuur - tendverhuur.nl).

Een werktent is effectief Een werktent is een snelle en effectieve oplossing. Peters Tentenverhuur levert jouw werktent binnen no-time. Als je dus een tijdelijke en snelle oplossing nodig hebt, dan is de werktent een goed idee. Tenten tegen weersituaties In Nederland zijn de weersomstandigheden niet altijd even ideaal. De werktent wordt vooral voor de bouw veel gebruikt.

Groepstenten En Tent Verhuur - tendverhuur.nl

Een werkplaats zonder gedoe We hebben dit al eerder kort benoemd, alleen we willen benadrukken dat dit écht een groot voordeel is van werktenten. evenementen tent huren - tendverhuur.nl. Het laten bouwen van een nieuwe werkplaats kost veel tijd, geld en juridisch is dit vaak een dingetje. Er zijn vaak vergunningen en andere overeenkomsten nodig.

Alle vrijheid met werktenten Met een werktent heb je altijd de vrijheid deze te laten verwijderen. Hij staat er zolang je hem nodig hebt en wordt meteen weggehaald als hij niet meer nodig is. Zo heb je ook enkel kosten voor die extra werkplaats als het nodig is en nooit langer dan die periode.Wij testen onze tenten uitgebreid en iedere tent die wij leveren voldoet aan de nodige veiligheidseisen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste tent. Hoogwaardige kwaliteit Tenten van Peterstenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen goed tegen een stootje. Je bent zeker van niet enkel een praktische, maar ook een veilige oplossing die wordt gerealiseerd zo lang als jij hem nodig hebt (opslag tent - TenD tent verhuur).

Meer van Band boeken

Navigation

Home

Latest Posts

Yellowtipi

Published Jan 29, 23
6 min read

Muziekfestival

Published Jan 20, 23
7 min read

Wil Jij Een Stretchtent Huren?

Published Jan 17, 23
13 min read