Set Afzetpaaltjes Incl. Koord Huren - Partytentverhuur - In-Liner

Gepubliceerd feb. 04, 22
7 min read

Afzetpaaltjes & Koorden 5x1 Meter Huren - In-Liner

Bij in-liner bieden wij ook de mogelijkheid om onze afzetpaaltjes te huren, zodat u de paaltjes niet lánger in uw bezit heeft dan nodig, dus vergt geen opslagruimte bij u, als ze niet gebruikt worden. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u voor uw evenement deze hulp goed kunt gebruiken, maar dat u de paaltjes zeer incidenteel nodig heeft.

Afzetpaal Chroom - Attractieverhuur - in-liner.beRode Loper Huren - Sterk In Feestverhuur

U heeft bij ons één aanspreekpunt om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken (Afzetpaaltjes huren). Vanaf 20 stuks kunnen we ook het volledige transport voor u verzorgen. We komen dan alles afleveren en natuurlijk weer ophalen. Onder de 20 stuks zullen de transportkosten in verhouding waarschijnlijk te hoog worden. U kunt de al huren vanaf 1 exemplaar.

Afzetpaal Goud - Prijs Per Stuk - Verhuur

Afzetpalen worden gebruikt als afbakening van gebieden of het beheer van wachtrijen bij vliegvelden, stadions, musea, winkelentrees en evenementen. De paaltjes zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen ook makkelijk worden verplaatst, dit maakt deze uitstekend geschikt voor het opzetten van wachtrijen en afzettingen. Hier bij Blueflower hebben wij een uitgebreid assortiment aan afzetpaaltjes.

Het gaat over het materiaal, de kleur, het gebruik en de mogelijkheden van de afzetpaaltjes. We willen graag beginnen met het klassieke afzetpaaltje met koord. Geeft u een bruiloft, een luxe evenement, gala of heeft u een chique restaurant? Dan is de klassieke afzetpaal in de kleur blinkend zilver, goud of mat zwart echt iets voor jou.

6 Goudkleurig Afzetpaaltjes Met Rode Loper - in-liner.be

Qua verdere specificaties variëren de afzetpalen in lengte van 84 tot 105 centimeter en in gewicht van 9 tot 12 kilogram. Je kunt ook nog kiezen tussen verschillende koppen: een ronde, een rechte of een platte. Maar deze paaltjes zijn natuurlijk niet compleet zonder een afzetkoord. Wilt u een enorm sterk koord voor buitengebruik, dsan raden wij je aan te kiezen voor de gedraaide koorden of de natuurtouwen.

Sluitingen van de koorden zijn beschikbaar in goud en zilver. De gelegenheid bepaald. En dan komen we nu aan bij de moderne afzetpaaltjes met trekband, of ook wel met lint genoemd. Vaak kom je deze prachtige stukken staal tegen op vliegvelden of evenementen - Afzetpaal. Deze paaltje zijn erg handig voor het afzetten van wachtrijen of looprichtingen, omdat de trekbanden eenvoudig los en vast te klikken zijn.

Afzetpaaltjes Met Koord 6x4 - Huren

De palen zelf zijn beschikbaar in het wit, mat zwart, zilver en doorzichtig (waarbij je het paaltje zelf opvult). Deze paaltjes variëren in lengte tussen de 93 en 105 centimeter. Het gewicht varieert tussen de 9 en 11 kilogram. Voor de perfecte afzetting is dit de ultieme aanrader. Modern, stijlvol en functioneel.

Ze zijn 5 centimeter breed en 2 tot 5 meter lang. Ook deze trekbanden zijn beschikbaar in veelal alle kleuren. Maar het geweldige aan deze trekbanden is dat je deze ook kunt laten bedrukken en dus personaliseren met uw eigen tekst of logo. Ook zijn er palen beschikbaar met een heel spandoek of een dubbel afzetlint.

Rode Loper – Luxe Loper Incl. 6 Afzetpaaltjes (Verhuur) - in-liner.be

Naast deze afzetpalen met trekband of afzetpalen met een afzetkoord hebben we nog speciale edities voor de liefhebbers. Bijvoorbeeld de moderne afzetpaal met een aparte/stijlvolle vorm die zeer uniek is en je niet vaak tegen zult komen (Afzetkoord). Wees uniek! Of de rook/kauwgom palen waar uw gasten hun sigaretten/kauwgom in kunnen deponeren.

Voor het gemak kunt u van de trekband palen of klassieke afzetpalen ook direct een set bestellen. Dan krijgt u dus 2 afzetpalen (en 1 koord of 2 trekbanden). Natuurlijk kunnen wij jullie het ook niet kwalijk nemen als er ooit iets kapot gaat en je hoeft dan niet direct een nieuw paaltje te kopen.

Rode Loper Paaltjes Huren - Feestverhuur

De onderdelen zijn de dingen die kapot kunnen gaan en u dus los kunt bestellen. De accessoires zijn menuhouders/aanwijsbordjes, waarmee je je gasten kunt laten zien waar bijvoorbeeld de garderobe is.

btw per stuk **: Op aanvraag– Prijs voor één afzetpaal met één lint.* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen.

Afzetpaaltjes Met Koord 6x4 - Huren

Andere opties zijn op aanvraag mogelijk. Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden! In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

in-liner v.o.f. - kantoor België

Gravin Elisabethlaan 2 A/4, 2320 Hoogstraten, België
+3233158904
Afzetpaaltjes

Ben jij al bekend met ? Deze paaltjes worden namelijk gebruikt voor het afzetten van gebieden of doorgangen. Zo kunnen er wachtrijen en looproutes georganiseerd worden. Voordat je tot een aankoop over kunt gaan, moet je echter nog meer weten over deze palen. Tevens moet je gaan kijken naar de professionals die deze aanbieden.

Set Afzetpaaltjes Incl. Koord Huren - Partytentverhuur - in-liner.be

Maar wat kunnen deze palen precies voor jou betekenen? Onderstaande informatie legt het allemaal voor jou uit en kan ervoor zorgen dat jij de beste aankoop doet voor al jouw evenementen. Afzetpaaltjes voor het creëren van orde Afzetpaaltjes worden dus gebruikt voor het vormen van looproutes en het afzetten van gebieden en doorgangen. Afzetpaaltjes huren.

Het is afhankelijk van jouw evenement of doeleind welke variant je gaat kiezen. Je kunt namelijk een aankoop doen op basis van materialen, kleuren, koorden en linten. Je kunt daarom niet alleen voldoende veiligheid creëren, maar ook om alles in goede banen te leiden. Jouw bezoekers weten precies waar de lijn begint en zullen tevreden terugkijken op hoe jij alles geregeld hebt en hoe de orde goed gehandhaafd bleef gedurende het wachten. Afzetpaaltjes huren.

Rode Loper - Afzetpaaltjes - in-liner.be

Bezoekers zullen immers niet te dicht bij elkaar kunnen staan en in combinatie met de waarschuwingsstickers heb je voldoende gedaan om besmettingen te voorkomen. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden met de afzetpaaltjes. Je kunt hiervoor gaan kijken naar het uiterlijk (Afzetpalen). Wil je bijvoorbeeld luxe creëren? Dan ga je voor de zwarte, gouden of zilveren varianten.

Lopers & Afzetpaaltjes - Event - In-LinerRode Lopers Huren - Partytentverhuur

Je kunt altijd alles aanpassen aan jouw evenementen. De varianten en jouw budget Om de afzetpaaltjes aan te schaffen hoef je alleen maar te kijken naar de varianten die beschikbaar zijn op de markt. Hierdoor kun je ook alles aanpassen aan de sfeer die je wilt creëren en kun je jouw budget in de gaten houden.

Ketting Voor Afzetpaaltjes Rood-wit Per Meter - Verhuur - In-Liner

Afhankelijk van jouw budget kun je ook bekijken hoeveel afzetpalen je aan kunt gaan schaffen en welke je kunt kopen. Zet deze mogelijkheden eerst voor jezelf op een rijtje, zodat je goed kunt gaan kijken waarmee jij het beste uit bent. Met advies een goede keuze maken Alle afzetpaaltjes worden snel bij jou geleverd.

Dit is binnen een korte tijd geregeld. Vraag ook altijd advies aan de professionals als je niet zeker weet wat de beste oplossing is. Hiermee heb je namelijk ook weer nieuwe inzichten en kun je de beste aankoop doen voor jouw situaties. Voor jou wordt het alleen maar eenvoudig en je gaat profiteren van de voordelen die de palen met zich mee gaan brengen.

Afzetpaaltjes Huren Bij De Partyverhuurder - In-Liner

Podium, Afzetpaaltjes Huren - in-liner.beRode Chromen Afzetpaaltjes Huren - Partytentverhuur - In-Liner

Afzetkoorden in diverse kleuren beschikbaar, Afhankelijk van je locatie kun je kiezen voor een luxe afzetkoord in de kleuren blauw, zwart en rood. Hierbij heb je de keuze om te kiezen tussen een zilveren en gouden haak. De maximale lengte van een afzetkoord van fluweel is 150 cm en heeft een diameter van 3 cm (Afzetkoord).

Dit is een goedkope en zeer praktische oplossing om bezoekers te laten wachten tot het moment dat ze een ruimte mogen passeren. Deze moderne afzetpalen zijn beschikbaar in zwart en zilver uitvoering. Kies je liever voor een luxere uitvoering, dan maak je gebruik van een fluwelen afzetkoord en kies je voor een Showtec afzetpaal die beschikbaar is in de kleuren goud, zilver en zwart.

Afzetpaal Trapezium Huren - Partytentverhuur

Nee, dat is niet nodig. Al onze lopers hebben voldoende eigen gewicht, waardoor ze mooi op hun plek blijven liggen als ze eenmaal zijn uitgerold. Het is wel belangrijk om de uiteinden van de loper even de juiste kant op te “krullen”, zodat jouw gasten niet struikelen over het begin of einde van de loper.Proximedia NV gebruikt cookies om uw online ervaring beter en aangenamer te maken (Afzetpaal). Ze dienen ook om de inhoud van onze websites beter af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren. U kunt de installatie van cookies weigeren, maar in dat geval zullen bepaalde delen van onze sites niet functioneren of zal het gebruik ervan niet optimaal zijn.

Meer van Muziekwinkels

Navigation

Home

Latest Posts

Yellowtipi

Published Jan 29, 23
6 min read

Muziekfestival

Published Jan 20, 23
7 min read

Wil Jij Een Stretchtent Huren?

Published Jan 17, 23
13 min read