Afzetpaaltje Chroom - Verhuur

Gepubliceerd dec. 22, 21
7 min read

Afzetpaaltje Chroom - Verhuur

Bij in-liner bieden wij ook de mogelijkheid om onze afzetpaaltjes te huren, zodat u de paaltjes niet lánger in uw bezit heeft dan nodig, dus vergt geen opslagruimte bij u, als ze niet gebruikt worden. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u voor uw evenement deze hulp goed kunt gebruiken, maar dat u de paaltjes zeer incidenteel nodig heeft.

U heeft bij ons één aanspreekpunt om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. Vanaf 20 stuks kunnen we ook het volledige transport voor u verzorgen. We komen dan alles afleveren en natuurlijk weer ophalen. Onder de 20 stuks zullen de transportkosten in verhouding waarschijnlijk te hoog worden. U kunt de al huren vanaf 1 exemplaar.

Kwaliteitsvolle materialen aanbieden kan alleen maar als elk artikel op een kwaliteitsvolle manier wordt onderhouden. Bij Eventa Rent is kwaliteitsvolle service geen hol woord. Hier schuilt wel degelijk een structurele wijze van omgaan met ons materiaal achter: Een goed verhuurproduct start bij de aankoop van kwaliteitsvol materiaal. Door jarenlange ervaring weten we welke aspecten van elk artikel belangrijk zijn.

Afzetpaaltjes Huren? Chrome Afzetpalen - In-Liner

Voor we tot aankoop aangaan zorgen we voor een goede relatie met de leverancier. In vele gevallen geven we de voorkeur om aan te kopen bij de producent. We zijn ervan overtuigd van hoe dichter we staan bij de productie hoe meer controle we hebben over de kwaliteit. Elk artikel gaat door de handen van onze medewerkers voor het proper en met folie, transportkist of transporthoes in ons magazijn wordt weggeplaatst (Afzetpaaltjes).

Bij schade wordt een artikel onmiddelijk uit roulatie gehaald en nagekeken in functie van herstelling indien mogelijk en vervanging waar nodig. Omdat we bij Eventa Rent niet willen wachten tot als een product 'op' is verkopen we onze materialen wanneer ze nog in goede staat zijn. Op deze manier kan je bij ons steeds degelijk 2dehands materiaal aankopen en verlagen we de kans op defecte producten en slijtage zodat onze klanten steeds nieuwe en mooie producten ontvangen.

Elke afzetpaal is voorzien van 4 bevestigingspunten voor het afzetkoord. U ontvangt 1 luxueuze afzetpalen in staal met een coating en chroom laag. De afzetpaaltjes hebben een doorsnede van 5,1 cm. De voet onderaan heeft een doorsnede van 31,2cm. De afzetpalen zijn in de bodem extra verzwaard, zodat ze stevig staan en niet omwaaien.

Afzet Paaltjes, Paaltjes-koordjes En Rode Lopers

Zoniet dan gaat het koord zeer strak gespannen staan. Vergeet zeker niet om de bijpassende afzetkoorden in velours te huren of deze afzetpalen te combineren met een rode loper ! .

Bij Festium kan u alles voor de inrichting van uw feest huren. Geef wat extra uitstraling aan uw feest met deze afzetpaal uit roestvrijstaal. Deze afzetpaal wordt verhuurd per stuk. Het bordeaux koord is niet inbegrepen, maar kan wel bij ons besteld worden. Er kunnen meerdere koorden aan 1 paal bevestigd worden.

een stuk van 5m wil afzetten kan dit met 4 palen en 3 koorden. Huren kan op afhaal- of bezorgbasis. Indien u de afzetpaal zelf komt afhalen in ons magazijn te Lommel ontvangt u . Deze korting wordt op het einde van uw bestelling verrekend in uw winkelmandje. U kan de afzetpaal ook laten leveren en ophalen.

Afzetpaaltjes Huren Met Rood Koord - in-liner.be

a. Luyksgestel, Bergeijk, Valkenswaard, Weert, Eersel, Reusel, Waalre , Eindhoven enz...). We hanteren hiervoor scherpe transportprijzen welke berekend worden vanaf ons magazijn te Lommel. Afzetpaal. Het spreekt voor zich dat u altijd kan rekenen op een perfecte service en degelijke materialen. Materialen voor de inrichting van uw feest nodig? U bent dan bij Festium verhuur aan het juiste adres.

Maak er een top-event van door de ingang te voorzien van een rode loper met afzetpaaltjes en afzetkoorden. Je gasten zullen zich als een VIP voelen als ze tussen de afzetpaaltjes over de rode loper lopen. De afzetpaaltjes die wij verhuren zijn van verchroomd staal. Ze hebben een verzwaarde voet waardoor de afzetpaaltjes altijd op hun plaats blijven staan.

Prijs afhankelijk van aantal paaltjes en verhuurtijd..

Afzetpaal Trapezium - Partytentverhuur - in-liner.be

Voor speciale evenementen of feesten zoals een bruiloft is een loper een leuk attribuut om te hebben - Afzetpaal. Huur de loper bij Partytentverhuur Nederland om bijvoorbeeld jouw eigen luxeuze ingang te maken voor jouw feest of evenement. De lopers zijn te huur in verschillende kleuren, zo kan je zorgen dat de loper goed past bij het thema van jouw feest. Afzetkoord.

Wil je een andere maat? Dan kan je deze ook huren op aanvraag, neem hier alstublieft contact met ons op. Wanneer je een loper huurt heb je natuurlijk ook paaltjes met koord nodig om naast de loper te plaatsen. Deze chique afzetpaaltjes kan je makkelijk huren bij Partytentverhuur Nederland (Afzetpalen) - Afzetpaal. De afzetpaaltjes hebben rode koorden en is te huur voor 10 euro per set.

Altijd al als een ster over een rode loper willen lopen? Dan is dit je kans! Door de rode loper wordt iedereen ontvangen als een echte ster. Bij de rode loper worden standaard 10 afzetpaaltjes geleverd zodat alle paparazzi op het evenement op afstand staat.

Piket, Afzetpaaltjes & Loper - Feestverhuurder - in-liner.be

Bij veel feesten moet er een rij worden gevormd bij de ingang zodat er gecontroleerd kan worden wie er naar binnen komen. Als deze rij niet duidelijk wordt aangegeven kan dat vaak leiden tot chaos. Afzetpaaltjes huren. Daarom kan je nu afzetpaaltjes met trekband huren bij Partytentverhuur Breda. Op deze manier kan je heel eenvoudig een duidelijke sturing geven aan alle gasten en verwarring voorkomen.

De prijs is per afzetpaaltje. Bij één koord aan beide kanten heeft u 4 afzetpaaltjes nodig. Bij twee koorden aan beide kanten heeft u 6 afzetpaaltjes nodig.

Onze lopers met paal en koorden zorgen natuurlijk voor een chique uitstraling. Indien u iets moet afschermen kunt u kiezen voor een kamerscherm of voor pipe and drape. Beide opties staan snel en zijn gebruiksvriendelijk. Entree / Afzet materiaal ? Dat doet u natuurlijk bij Accuraat Verhuur. Met onze kwalitatieve materialen maakt u van ieder evenement een geslaagde aangelegenheid.

Afzetpaal Met Zwart Lint - Party Rental - in-liner.be

Bij grote evenementen is het soms noodzakelijk om bepaalde gebieden af te bakenen door de grenzen met hekken aan te geven. Op deze manier bewaakt u de rust en veiligheid. Daarnaast bieden we entree materiaal aan dat uw evenement een elegant randje kan geven. Als u van plan bent een rode loper neer te leggen op uw feest, kunt u het geheel afmaken door afzetpaaltjes met luxe koord aan weerszijden te plaatsen.

Rode Loper Met Afzetpaaltjes - Feestverhuur  Rode Loper Paaltjes Huren - Feestverhuur - in-liner.be

Succes verzekerd! Snelle en accurate levering Bij Accuraat Verhuur verhuren we niet alleen materialen van de beste kwaliteit, maar zorgen we ook voor een snelle levering. Huur uw entree of afzetmateriaal daarom bij Accuraat Verhuur! .

Gevlochten koord huren voor witte afzetpaaltjes in diverse kleuren met chromen gesp. De Cuerda koorden welke standaard verkrijgbaar zijn in de kleuren wit/zilver, blauw en rood huurt u als u witte afzetpaaltjes nodig heeft in uw beursstand of op een ander soort evenement. De luxe gevlochten koorden zijn 150cm lang en daarmee kunt u 130cm overspannen.

Afzetpaal Met Lint Huren

Let op: U bestelt altijd 1 koord minder dan het totaal aantal geschakelde afzetpaaltjes op rij. Overige Specificaties Gewicht: 1 kg Kleur: Divers Merk: Lounge & Zo Type Cuerda * In de all-in prijs zijn alle bijkomende kosten ten aanzien van het gehuurde reeds verwerkt. Denk hierbij aan kosten met betrekking tot opbouw, retour of reiniging.

U kunt de vaste transportkosten voor Nederland, België en enkele plaatsen in Duitsland hier inzien. Afzetpalen..

is de webshop van GJ Floors voor alle soorten vloeroplossingen. Waar je in 2007 bij ons enkel rode lopers kon bestellen, hebben we dit door de jaren ontwikkeld tot een zeer uitgebreid assortiment. Ons doel is zo goed mogelijk te kunnen voorzien in jouw wensen en daarom zijn we flexibel en denken we graag mee met betrekking tot het innoveren in ons aanbod (Afzetpaaltjes).

Afzetpaaltjes Huren - Per Set Van Twee Paaltjes - in-liner.be

Afzetpaaltjes En Koorden Huren? - In-LinerAfzetkoord Voor Bij De Chrome Afzetpaaltjes Huren - In-Liner

Want ons aanbod vormt zich door de producten die jouw project compleet maken. Daarom kan je met jouw vraag altijd terecht bij een van onze adviseurs, ook wanneer je zoekt naar iets wat niet op onze webshop staat. We vinden graag de gepaste oplossing, zodat je gemakkelijk alles op één punt kan bestellen..

Deze site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.De bezorgtijd zal vooraf met u worden afgestemd. De afhaaltijd kunt u bij uw bestelling doorgeven, of wordt bij bezorging in overleg bepaald. Het is niet nodig om te assisteren bij de op- en afbouw van de door u gehuurde producten, wij zorgen er altijd voor dat er voldoende medewerkers aanwezig zijn om de klus te klaren (Afzetpaaltjes huren).

Meer van Optredens

Navigation

Home

Latest Posts

Yellowtipi

Published Jan 29, 23
6 min read

Muziekfestival

Published Jan 20, 23
7 min read

Wil Jij Een Stretchtent Huren?

Published Jan 17, 23
13 min read